Adoptera Ljusturkos 280Medlem Mellanbla 280

Djurskyddet Bohuslän

Djurskyddet bohuslän arbetar för att höja kattens status i samhället och att rädda kattliv; vi sprider kunskap om katter och kattägande, anordnar kampanjer tillsammans med lokala veterinärer och vi tar hand om och omplacerar hemlösa katter.

 

Katter söker nya hem

På sidan Katter söker hem listar vi de katter som finns tillgängliga för adoption just nu. I bland finns det även katter som vi ännu inte hunnit publicera information om. Ring oss gärna så berättar vi vilka katter som finns hos oss just nu. Du når oss på 0761-17 77 81.

Jolene StartFörbered dig gärna genom att läsa om vad du bör tänka på innan du skaffar katt, våra adoptionsvillkor samt hur adoptionsprocessen går till.

 

Redo för adoption: Jolene

Jolene kom till oss som hittekatt; mager som en skrika, smutsig och väldigt medtagen. En liten katt som behövde vår hjälp.
Nu när hon mår bättre och känner sig trygg, så har vi fått nöjet att upptäcka hennes sanna karaktär; social, busig, lekfull och gosig. Kanske något fräsig mot andra katter, men på det hela taget lugn varför vi tror att Jolene kan fungera i en barnfamilj med snälla barn.

 

Läs mer om Jolene här.

 

Djurskyddet Bohusläns produkter

Djurskyddet har ett par produkter som du gärna får köpa för att stötta vår förening. Intäkterna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter. Bland annat en trevlig kalender med bilder på katter, som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård. Kalendern kostar 100 kronor plus porto.

 

Det finns även en fin Fairtrade-kasse i tyg. Kassen är i bomull och har Djurskyddet Bohuslän märke på framsidan. En kasse kostar 60 kronor, två kostar 100 kronor (plus porto). Vill du veta mer? Surfa in på vår produktsida. Mejla din beställning till info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte bifoga önskad leveransadress.

 

Kontakta oss

Är du intresserad av vår verksamhet, funderar du på att adoptera en katt, vill du bli jourhem? Hör av dig till oss på info@djurskyddetbohuslan.se

eller 0761-17 77 81.

 

Swisha en gåva

Swisha gåva till Djurskyddet på 1234586046. Märk överföringen med va.

Vi och katterna tackar så hjärtligt för ditt bidrag!

 

Anmäl misskötsel

Misskötsel av djur anmäls till Länsstyrelsen. Telefon 010-224 50 50 är öppen vardagar mellan 9-12. Övrig tid ska icke akuta ärenden anmälas via webbformuläret.

 

Är ärendet akut? Ring polisen på 114 14.

Läs mer på Länsstyrelsen.se.

 

Agria djurförsäkring

Vi på Djurskyddet Bohuslän försäkrar våra katter i Agria.