Tokig Gul 280Medlem Mellanbla 280

Djurskyddet Bohuslän

Djurskyddet bohuslän arbetar för att höja kattens status i samhället och att rädda kattliv; vi sprider kunskap om katter och kattägande, anordnar kampanjer tillsammans med lokala veterinärer och vi tar hand om och omplacerar hemlösa katter.

 

Katter söker nya hem

På sidan Katter söker hem listar vi de katter som finns tillgängliga för adoption just nu. I bland finns det även katter som vi ännu inte hunnit publicera information om. Ring oss gärna så berättar vi vilka katter som finns hos oss just nu. Du når oss på 0761-17 77 81.

Förbered dig gärna genom att läsa om vad du bör tänka på innan du skaffar katt, våra adoptionsvillkor samt hur adoptionsprocessen går till.

Love 225

Redo för adoption: Love

Tillsammans med mamma och syster anlände Love till Djurskyddet Bohuslän efter en lång tid av hemlöshet.

Från att ha varit väldigt skygg så har Love börjat vänja sig vid människor. Han är fortfarande känslig för höga ljud och snabba rörelser, men gillar att bli klappad och kliad och kommer fram när man lockar. Speciellt om man frestar med en godsak! 

Love har potential att bli en toppenkompis; han är van vid äldre barn, nyfiken och pigg, leker gärna med leksaker och är snäll mot andra katter. Om du kan tänka dig att lägga det där lilla extra som krävs, så kommer Love att utvecklas till en kär familjemedlem. Läs mer om Love här.

  

Djurskyddet Bohusläns produkter

Djurskyddet har ett par produkter som du gärna får köpa för att stötta vår förening. Intäkterna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter. Bland annat en trevlig kalender med bilder på katter, som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård. Stötta gärna framtida katter genom att köpa en eller ett par kalendrar. Kalendern kostar 100 kronor plus porto.

 

Det finns även en fin Fairtrade-kasse i tyg. Kassen är i bomull och har Djurskyddet Bohuslän märke på framsidan. En kasse kostar 60 kronor, två kostar 100 kronor (plus porto). Vill du veta mer? Surfa in på vår produktsida. Mejla din beställning till info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte bifoga önskad leveransadress.

 

Kontakta oss

Är du intresserad av vår verksamhet, funderar du på att adoptera en katt, vill du bli jourhem? Hör av dig till oss på info@djurskyddetbohuslan.se

eller 0761-17 77 81.

 

Swisha en gåva

Swisha gåva till Djurskyddet på 1234586046. Märk överföringen med va.

Vi och katterna tackar så hjärtligt för ditt bidrag!

 

Anmäl misskötsel

Misskötsel av djur anmäls till Länsstyrelsen. Telefon 010-224 50 50 är öppen vardagar mellan 9-12. Övrig tid ska icke akuta ärenden anmälas via webbformuläret.

 

Är ärendet akut? Ring polisen på 114 14.

Läs mer på Länsstyrelsen.se.

 

Agria djurförsäkring

Vi på Djurskyddet Bohuslän försäkrar våra katter i Agria.