Medlem Gron 280Husse Gul 280

   

Djurskyddet Bohuslän

Djurskyddet bohuslän arbetar för att höja kattens status i samhället och att rädda kattliv; vi sprider kunskap om katter och kattägande, anordnar kampanjer tillsammans med lokala veterinärer och vi tar hand om och omplacerar hemlösa katter.

 

Katter

På sidan Katter söker hem listar vi de katter som finns tillgängliga för adoption just nu. I bland finns det även katter som vi ännu inte hunnit publicera information om. Ring oss gärna så berättarMurre vi vilka katter som finns hos oss just nu. Du når oss på 0761-17 77 81.

Förbered dig gärna genom att läsa om vad du bör tänka på innan du skaffar katt, våra adoptionsvillkor samt hur adoptionsprocessen går till.

 

Katt redo för adoption: Murre

Stor och ståtlig kattherre på två år och sju kg. Mycket snäll och väldigt kelen. Står på diet för att gå ner i vikt och kan bli ganska så purken när man nekar honom mat. Vill bo som ensamkatt i sitt nya hem. Ska kunna gå ut i en trygg miljö.

 

Läs mer om Murre och våra andra katter här.

 

Djurskyddet Bohusläns produkter

Djurskyddet har ett par produkter som du gärna får köpa för att stötta vår förening. Bland annat en väggkalender för 100 kronor och en fairtrade-kasse i tyg för 60 kronor. Intäkterna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter.

Produkterna beställs på info@djurskyddetbohuslan.se. Läs mer på vår produktsida.

 

Framsida

Kontakta oss

Funderar du på att adoptera en katt eller vill du sponsra vår verksamhet? Hör av dig till oss på info@djurskyddetbohuslan.se eller ring 0761-17 77 81 (vi har inga fasta telefontider, om vi inte svarar vänligen tala in namn, telefon och ärende så tar vi kontakt med dig så snart vi kan).

 

Kalender 2020

Nu finns Djurskyddet Bohusläns fantastiskt fina kalender i webbutiken. Kalendern innehåller bilder på katter som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård. 100 kronor exkl. porto.

Beställ på info@djurskyddetbohuslan.se. Ange mottagare, leveransadress och önskat antal kalendrar.

 

Jourhem

För närvarande har vi det antal jourhem vi får ha i enlighet med vårt tillstånd från Länstyrelsen. Av den anledningen kan vi inte starta upp fler just nu.

 

Swisha en gåva

Swisha gåva till Djurskyddet på 1234586046. Märk överföringen med va.

Vi och katterna tackar så hjärtligt för ditt bidrag!

 

Anmäl misskötsel

Misskötsel av djur anmäls till Länsstyrelsen. Telefon 010-224 50 50 är öppen vardagar mellan 9-12. Övrig tid ska icke akuta ärenden anmälas via webbformuläret.

 

Är ärendet akut? Ring polisen på 114 14.

Läs mer på Länsstyrelsen.se.

 

Agria djurförsäkring

Vi på Djurskyddet Bohuslän försäkrar våra katter i Agria.