Matte Gron 280Medlem Mellanbla 280

 

Djurskyddet Bohuslän

Djurskyddet bohuslän arbetar för att höja kattens status i samhället och att rädda kattliv; vi sprider kunskap om katter och kattägande, anordnar kampanjer tillsammans med lokala veterinärer och vi tar hand om och omplacerar hemlösa katter.

 

Katter söker nya hem

På sidan Katter söker hem listar vi de katter som finns tillgängliga för adoption just nu. I bland finns det även katter som vi ännu inte hunnit publicera information om. Ring oss gärna så berättar vi vilka katter som finns hos oss just nu. Du når oss på 0761-17 77 81.

 

Förbered dig gärna genom att läsa om vad du bör tänka på innan du skaffar katt, våra adoptionsvillkor samt hur adoptionsprocessen går till.

 

Joey

Redo för adoption: Joey

Joey hade gått ute i ungefär ett halvår när han fick hjälp av en

räddande ängel. Denna fina person gav honom mat, byggde en isolerad koja åt honom och kontaktade oss. Sedan han kom in i värmen så har Joey anpassat sig väl; han är snäll, gosig och tillgiven, stryker sig mot våra ben och pratar med oss.

 

Joey är en pigg, glad och väldigt social som älskar att få gos. Han älskar att leka och tycker mycket om barn.Ibland kan han nafsa lite eftersom han inte vill att man slutar kela.
Joey har gott om energi och då han levt utomhus i halva sitt liv, så kommer han må bäst av att kunna gå ut i en trygg miljö, gärna då på landet. Joey ska vara ensamkatt.

 

Läs mer om Joey eller någon av våra andra trevliga katter.

 

Djurskyddet Bohusläns produkter

Djurskyddet har ett par produkter som du gärna får köpa för att stötta vår förening. Intäkterna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter. Vill du veta mer? Surfa in på vår produktsida.

 

VäggkalenderKalender Mini 2019

Nu finns Djurskyddet Bohusläns fantastiskt fina kalender att köpa i webbutiken. Precis som tidigare år så innehåller kalendern bilder på katter som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård, antingen på katthemmet eller i något av våra jourhem.

 

Kalendern kostar 100 kronor exklusive porto. Mejla din beställning till info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte ange leveransadress.

 

Tygkasse

Köp en fin Fairtrade-kasse i tyg. Kassen är i bomull och har Djurskyddet Bohuslän märke på framsidan. En kasse kostar 60 kronor, två kostar 100 kronor (plus porto).

 

 

Kontakta oss

Är du intresserad av vår verksamhet, funderar du på att adoptera en katt, vill du bli jourhem? Hör av dig till oss på info@djurskyddetbohuslan.se

eller 0761-17 77 81.

 

Kalender 2019

Nu finns Djurskyddet Bohusläns fantastiskt fina kalender i webbutiken. Kalendern innehåller bilder på katter som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård. 100 kronor exkl. porto.

Beställ på info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte ange leveransadress.

 

Jourhem

För närvarande har vi det antal jourhem vi får ha i enlighet med vårt tillstånd från Länstyrelsen. Av den anledningen kan vi inte starta upp fler just nu.

 

Swisha en gåva

Swisha gåva till Djurskyddet på 1234586046. Märk överföringen med va.

Vi och katterna tackar så hjärtligt för ditt bidrag!

 

Anmäl misskötsel

Misskötsel av djur anmäls till Länsstyrelsen. Telefon 010-224 50 50 är öppen vardagar mellan 9-12. Övrig tid ska icke akuta ärenden anmälas via webbformuläret.

 

Är ärendet akut? Ring polisen på 114 14.

Läs mer på Länsstyrelsen.se.

 

Agria djurförsäkring

Vi på Djurskyddet Bohuslän försäkrar våra katter i Agria.