Adoptera Gul 280Medlem Gron 280

Djurskyddet Bohuslän

Djurskyddet bohuslän arbetar för att höja kattens status i samhället och att rädda kattliv; vi sprider kunskap om katter och kattägande, anordnar kampanjer tillsammans med lokala veterinärer och vi tar hand om och omplacerar hemlösa katter.

 

Katter söker nya hem

På sidan Katter söker hem listar vi de katter som finns tillgängliga för adoption just nu. I bland finns det även katter som vi ännu inte hunnit publicera information om. Ring oss gärna så berättar vi vilka katter som finns hos oss just nu. Du når oss på 0761-17 77 81.

Runa LitenFörbered dig gärna genom att läsa om vad du bör tänka på innan du skaffar katt, våra adoptionsvillkor samt hur adoptionsprocessen går till.

 

Redo för adoption: Runa

Randiga Runa är mamma till tre lika randiga ungar; Ragna, Grim och Dotte. Då dessa nu är gamla nog att flytta ut, så börjar det bli dags även för Runa att få ett eget för-alltid-hem. Runa vill gärna bo med en kattkompis, antingen en av sina ungar eller om det redan finns en trevlig katt i hennes nya hem. Runa vill gärna få möjlighet att gå ut i trygg miljö. Vill du veta mer om Runa och hennes ungar?.

 

Djurskyddet Bohusläns produkter

Djurskyddet har ett par produkter som du gärna får köpa för att stötta vår förening. Intäkterna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter. Vill du veta mer? Surfa in på vår produktsida.

 

Julkort Sally Framsida

Julkort med våra katter

I år säljer vi underbart söta julkort, med föreningens katter designade av vår jourhemsmatte Sandra Karlsson. Det finns fem motiv att välja mellan varav ett är ett collage. Korten är enkla (fram- och baksida) och säljes, inklusive kuvert för 23 kronor styck eller 5 för 100 kronor.

 

Tygkasse

Köp en fin Fairtrade-kasse i tyg. Kassen är i bomull och har Djurskyddet Bohuslän märke på framsidan. En kasse kostar 60 kronor, två kostar 100 kronor (plus porto).

  

Väggkalender

Inom kort kommer vi även att börja sälja vår väggkalender för 2019 med bilder på katter, som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård. Kalendern kommer kostar 100 kronor plus porto och beställs på samma vis som tygkassen. Den som vill kan även köpa årets kalender för halva priset.

Kontakta oss

Är du intresserad av vår verksamhet, funderar du på att adoptera en katt, vill du bli jourhem? Hör av dig till oss på info@djurskyddetbohuslan.se

eller 0761-17 77 81.

 

Swisha en gåva

Swisha gåva till Djurskyddet på 1234586046. Märk överföringen med va.

Vi och katterna tackar så hjärtligt för ditt bidrag!

 

Anmäl misskötsel

Misskötsel av djur anmäls till Länsstyrelsen. Telefon 010-224 50 50 är öppen vardagar mellan 9-12. Övrig tid ska icke akuta ärenden anmälas via webbformuläret.

 

Är ärendet akut? Ring polisen på 114 14.

Läs mer på Länsstyrelsen.se.

 

Agria djurförsäkring

Vi på Djurskyddet Bohuslän försäkrar våra katter i Agria.