Adoptera Gul 280Medlem Gron 280

Djurskyddet Bohuslän

Djurskyddet bohuslän arbetar för att höja kattens status i samhället och att rädda kattliv; vi sprider kunskap om katter och kattägande, anordnar kampanjer tillsammans med lokala veterinärer och vi tar hand om och omplacerar hemlösa katter.

 

Katter söker nya hem

På sidan Katter söker hem listar vi de katter som finns tillgängliga för adoption just nu. I bland finns det även katter som vi ännu inte hunnit publicera information om. Ring oss gärna så berättar vi vilka katter som finns hos oss just nu. Du når oss på 0761-17 77 81.

Förbered dig gärna genom att läsa om vad du bör tänka på innan du skaffar katt, våra adoptionsvillkor

Susanna  

samt hur adoptionsprocessen går till.

 

Redo för adoption: Susanna

Gosiga Susanna söker ett eget för-alltid-hem. Gärna på landet där hon får möjlighet att gå ut i trygg miljö.

Susanna är en nätt och trevlig tjej med silkeslen päls. Hon är väldigt snäll och gillar att kela. Eftersom hon har ett sådant trevligt lynne så tror vi att hon kan fungera  fint i en barnfamilj. Däremot är Susanna rädd för andra katter varför hon ska vara enda katt i sitt nya hem.

 

Läs mer om Susanna eller någon av våra andra trevliga katter.

 

Djurskyddet Bohusläns produkter

Djurskyddet har ett par produkter som du gärna får köpa för att stötta vår förening. Intäkterna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter. Vill du veta mer? Surfa in på vår produktsida.

 

Julkort Sally Framsida

 

Julkort med våra katter

I år säljer vi underbart söta julkort, med föreningens katter designade av vår jourhemsmatte Sandra Karlsson. Det finns fem motiv att välja mellan varav ett är ett collage. Korten är enkla (fram- och baksida) och säljes, inklusive kuvert för 23 kronor styck eller 5 för 100 kronor.

 

Tygkasse

Köp en fin Fairtrade-kasse i tyg. Kassen är i bomull och har Djurskyddet Bohuslän märke på framsidan. En kasse kostar 60 kronor, två kostar 100 kronor (plus porto).

 

 

 

VäggkalenderKalender Mini 2019

Nu finns Djurskyddet Bohusläns fantastiskt fina kalender att köpa i webbutiken. Precis som tidigare år så innehåller kalendern bilder på katter som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård, antingen på katthemmet eller i något av våra jourhem.

 

Kalendern kostar 100 kronor exklusive porto. Mejla din beställning till info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte ange leveransadress.

 

 

Kontakta oss

Är du intresserad av vår verksamhet, funderar du på att adoptera en katt, vill du bli jourhem? Hör av dig till oss på info@djurskyddetbohuslan.se

eller 0761-17 77 81.

 

Kalender 2019

Nu finns Djurskyddet Bohusläns fantastiskt fina kalender i webbutiken. Kalendern innehåller bilder på katter som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård. 100 kronor exkl. porto.

Beställ på info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte ange leveransadress.

 

Jourhem

För närvarande har vi det antal jourhem vi får ha i enlighet med vårt tillstånd från Länstyrelsen. Av den anledningen kan vi inte starta upp fler just nu.

 

Swisha en gåva

Swisha gåva till Djurskyddet på 1234586046. Märk överföringen med va.

Vi och katterna tackar så hjärtligt för ditt bidrag!

 

Anmäl misskötsel

Misskötsel av djur anmäls till Länsstyrelsen. Telefon 010-224 50 50 är öppen vardagar mellan 9-12. Övrig tid ska icke akuta ärenden anmälas via webbformuläret.

 

Är ärendet akut? Ring polisen på 114 14.

Läs mer på Länsstyrelsen.se.

 

Agria djurförsäkring

Vi på Djurskyddet Bohuslän försäkrar våra katter i Agria.