Matte Gron 280Medlem Mellanbla 280

 

Djurskyddet Bohuslän

Djurskyddet bohuslän arbetar för att höja kattens status i samhället och att rädda kattliv; vi sprider kunskap om katter och kattägande, anordnar kampanjer tillsammans med lokala veterinärer och vi tar hand om och omplacerar hemlösa katter.

 

Katter söker nya hem

På sidan Katter söker hem listar vi de katter som finns tillgängliga för adoption just nu. I bland finns det även katter som vi ännu inte hunnit publicera information om. Ring oss gärna så berättar vi vilka katter som finns hos oss just nu. Du når oss på 0761-17 77 81.

 

Förbered dig gärna genom att läsa om vad du bör tänka på innan du skaffar katt, våra adoptionsvillkor samt hur adoptionsprocessen går till.

 

TittiRedo för adoption: Titti

När Titti kom till oss var hon en sorglig syn; helt utmärglad, väldigt rädd och i bedrövligt skick. En liten rädd katta som behövde tid på sig innan hon kunde lita på människor igen. I dag är hon en pigg och glad tjej som gärna myser med både människa och katt. Ingen knäkatt, men hon knôr sig gärna ned bredvid dig i fåtöljen för lite gos och gotta. Helst då Dreamies som hon älskar.

Titti vill gärna bo tillsammans med en kattkompis samt ha möjlighet att gå ut på innätad uteplats eller rastgård. Titti passar bäst i en lugn familj utan små barn.

 

Läs mer om Titti eller någon av våra andra trevliga katter.

 

Djurskyddet Bohusläns produkter

Djurskyddet har ett par produkter som du gärna får köpa för att stötta vår förening. Intäkterna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter. Vill du veta mer? Surfa in på vår produktsida.

 

VäggkalenderKalender Mini 2019

Nu finns Djurskyddet Bohusläns fantastiskt fina kalender att köpa i webbutiken. Precis som tidigare år så innehåller kalendern bilder på katter som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård, antingen på katthemmet eller i något av våra jourhem.

 

Kalendern kostar 100 kronor exklusive porto. Mejla din beställning till info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte ange leveransadress.

 

Tygkasse

Köp en fin Fairtrade-kasse i tyg. Kassen är i bomull och har Djurskyddet Bohuslän märke på framsidan. En kasse kostar 60 kronor, två kostar 100 kronor (plus porto).

 

 

Kontakta oss

Är du intresserad av vår verksamhet, funderar du på att adoptera en katt, vill du bli jourhem? Hör av dig till oss på info@djurskyddetbohuslan.se

eller 0761-17 77 81.

 

Kalender 2019

Nu finns Djurskyddet Bohusläns fantastiskt fina kalender i webbutiken. Kalendern innehåller bilder på katter som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård. 100 kronor exkl. porto.

Beställ på info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte ange leveransadress.

 

Jourhem

För närvarande har vi det antal jourhem vi får ha i enlighet med vårt tillstånd från Länstyrelsen. Av den anledningen kan vi inte starta upp fler just nu.

 

Swisha en gåva

Swisha gåva till Djurskyddet på 1234586046. Märk överföringen med va.

Vi och katterna tackar så hjärtligt för ditt bidrag!

 

Anmäl misskötsel

Misskötsel av djur anmäls till Länsstyrelsen. Telefon 010-224 50 50 är öppen vardagar mellan 9-12. Övrig tid ska icke akuta ärenden anmälas via webbformuläret.

 

Är ärendet akut? Ring polisen på 114 14.

Läs mer på Länsstyrelsen.se.

 

Agria djurförsäkring

Vi på Djurskyddet Bohuslän försäkrar våra katter i Agria.