Adoptera Gul 280Medlem Gron 280

Djurskyddet Bohuslän

Djurskyddet bohuslän arbetar för att höja kattens status i samhället och att rädda kattliv; vi sprider kunskap om katter och kattägande, anordnar kampanjer tillsammans med lokala veterinärer och vi tar hand om och omplacerar hemlösa katter.

 

Katter söker nya hem

På sidan Katter söker hem listar vi de katter som finns tillgängliga för adoption just nu. I bland finns det även katter som vi ännu inte hunnit publicera information om. Ring oss gärna så berättar vi vilka katter som finns hos oss just nu. Du når oss på 0761-17 77 81.

Förbered dig gärna genom att läsa om vad du bör tänka på innan du skaffar katt, våra adoptionsvillkor samt hur adoptionsprocessen går till.

 

Redo för adoption: Cassie

Cassie In

Efter 3 veckor i jourhemmet så födde Cassie 4 kattungar; Casper, Cajsa, Jesper och Filip. Hon var i uselt skick efter en vinter ute, men trots det så tog hon hand om sina ungar på bästa sätt. Cirka 4 veckor senare fick vi in två moderslösa kattungar; Totte och Tommy. Ungarna var i ungefär samma ålder som Cassies och personalen beslöt sig för att se om man kunde övertyga Cassie att ta sig an dom två små. Och det gjorde hon - fina lilla Cassie tog sig an dom som om dom vore hennes egna.

Cassie är en underbart snäll och kelen liten katt. Hon kan vid speciella tillfällen tänka sig att mysa i ditt knä, men föredrar att ligga bredvid. Vi tror att Cassie kan fungera bra i en barnfamilj med snälla barn. Hon är trygg i sig själv och kommer funka fint både med eller utan kattkompis. Cassie ska få möjlighet att gå ut i en trygg miljö. Cassie är adoptionklar i mitten/slutet av september.

 

Läs mer om Cassie här.

 

Djurskyddet Bohusläns produkter

Djurskyddet har ett par produkter som du gärna får köpa för att stötta vår förening. Intäkterna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter. I nuläget kan du köpa en fin Fairtrade-kasse i tyg. Kassen är i bomull och har Djurskyddet Bohuslän märke på framsidan. En kasse kostar 60 kronor, två kostar 100 kronor (plus porto). Vill du veta mer? Surfa in på vår produktsida. Mejla din beställning till info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte bifoga önskad leveransadress.

 

Inom kort kommer vi även att börja sälja en trevlig kalender med bilder på katter, som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård. Kalendern kommer kostar 100 kronor plus porto och beställs på samma vis som tygkassen.

 

I slutet av oktober lanserar vi dessutom julkort framtagna av en av våra fantastiska jourmattar Sandra. Korten är julinspirerade och har våra fina katter som motiv.

 

Kontakta oss

Är du intresserad av vår verksamhet, funderar du på att adoptera en katt, vill du bli jourhem? Hör av dig till oss på info@djurskyddetbohuslan.se

eller 0761-17 77 81.

 

Swisha en gåva

Swisha gåva till Djurskyddet på 1234586046. Märk överföringen med va.

Vi och katterna tackar så hjärtligt för ditt bidrag!

 

Anmäl misskötsel

Misskötsel av djur anmäls till Länsstyrelsen. Telefon 010-224 50 50 är öppen vardagar mellan 9-12. Övrig tid ska icke akuta ärenden anmälas via webbformuläret.

 

Är ärendet akut? Ring polisen på 114 14.

Läs mer på Länsstyrelsen.se.

 

Agria djurförsäkring

Vi på Djurskyddet Bohuslän försäkrar våra katter i Agria.