Välkommen till Djurskyddet Bohuslän

På sidan Katter söker hem listar vi de katter som finns tillgängliga för adoption just nu. I bland finns det även katter som vi ännu inte hunnit lägga ut, information om på webbplatsen. Ring oss gärna så berättar vi vilka katter som finns hos oss just nu. Du når oss på 0761-17 77 81. Periodvis har vi väldigt mycket att göra och det kan dröja innan vi ringer dig tillbaka, men misströsta inte - vi kommer höra av oss.

Förbered dig gärna genom att läsa om vad du bör tänka på innan du skaffar katt, våra adoptionsvillkor samt hur adoptionsprocessen går till.

 

Katter för adoption

För närvarande har vi inga katter redo för adoption. Vi arbetar fokuserat med att socialisera våra skyggisar och förbereda dom på sitt nya liv med i trygga för-alltid-hem.

 

Eva Och Ester

Rekommenderad läsning 

Nytt projekt för att stötta katthemmen

Närmare 100 000 katter i Sverige är hemlösa och på många katthem runt om i Sverige pågår ett ständigt arbete att ta hand om hemlösa katter och hitta hem till dem.

Sveland har lanserat ett nytt projekt som stöttar flera katthems arbete att ta hand om hemlösa katter. Som del av projektet ingår gratis veterinärvårdsförsäkring för katterna på de projektanslutna katthemmen.

Läs mer om Svelands projekt.

 

Nya sponsorer

Djurskyddet Bohuslän har fått två nya sponsorer; Sveland djurförsäkringar och Änghagens foder.

 

Bli medlem

Som medlem i Djurskyddet Bohuslän hjälper du oss i vårt arbete med att omhänderta och omplacera hemlösa katter. Dina pengar betalar bland annat vaccinering, avmaskning och boende.

Läs mer på sidan Bli medlem.

 

Ge en gåva

Djurskyddet Bohuslän får inga statliga bidrag utan är helt beroende av inkomster från medlemsavgifter, försäljningsverksamhet och donationer. Men utöver ekonomiska bidrag så tar föreningen tacksamt emot saker som vi behöver till den dagliga driften. 

Läs mer på sidan Ge en gåva.

Om oss

Djurskyddet bohuslän arbetar för att höja kattens status i samhället och att rädda kattliv; vi sprider kunskap om katter och kattägande, anordnar kampanjer tillsammans med lokala veterinärer och vi tar hand om och omplacerar hemlösa katter.

 

Kontakta oss

Funderar du på att adoptera en katt eller vill du sponsra vår verksamhet? Mejla oss, så hör vi av oss så snart vi kan.

 

Swisha en gåva

Swisha gåva till Djurskyddet på 1234586046. Märk överföringen med va.

Vi och katterna tackar så hjärtligt för ditt bidrag!

 

Anmäl misskötsel

Misskötsel av djur anmäls till Länsstyrelsen. Telefon 010-224 50 50 är öppen vardagar mellan 9-12. Övrig tid ska icke akuta ärenden anmälas via webbformuläret.

Är ärendet akut? Ring polisen på 114 14.

Läs mer på Länsstyrelsen.se.

 

 

Hills Logga

Djurskyddet Bohusläns katter äter kvalitetsfoder från Hill's.