Namnlös4    Namnlös5

 

Danny Fram 499X200

 

Godingen Danny har gått från skygg till trygg. Pigg och nyfiken kille som vill undersöka allt! Han är fortfarande blyg för främlingar och gillar inte att bli buren, men med folk han känner så kommer kelgrisen fram. Läs mer om Danny här.

 

Kalender2018Vi behöver fortsatt stor hjälp

Ekonomiska bidrag, i alla storlekar tas tacksamt emot. Antingen till bankgiro 688-2732 eller på swish 12345 86 046. Ange, i meddelandefältet att det är en gåva. Det är helt frivilligt, men du får även gärna märka inbetalningen med ditt namn och adress eller e-post, så att vi vet vem vi kan tacka för hjälpen.

 

Vi tar gärna även emot mat, utrustning och förbrukningsvaror. Kattbäddar, filtar och handdukar,  torrfoder och blötfoder till små och stora samt mjölkersättning till de minsta. Kattsand och leksaker är också bra att få. Märk din gåva med Djurskyddet Bohuslän och lämna in någon av följande platser:

Jeanette är vår katthjälte

Programmet Go´kväll valde, bland flera kandidater att förära föreningens ordförande, Jeanette Holmén titeln Djurhjälte 2017. Vi är så otroligt stolta över henne och allt jobb som hon gör. Ett stort grattis till vår katthjältinna Jeanette!

AKTUELLT

Kattkalender 2018

Köp vår fina kattkalender! Kalendern kostar 100 kronor plus porto. Intäkten från försäljningen går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter. Skicka din beställning till

info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte ange leveransadress.

 

Swisha en gåva

Swisha gåva till Djurskyddet på 1234586046. Märk överföringen med va.

Vi och katterna tackar så hjärtligt för ditt bidrag!

 

Bortsprungen katt

Saknar du din katt eller har du hittat en katt som saknar sin ägare? Mejla Marianne eller skriv till oss på facebook så lägger vi upp din efterlysning här!

 

Agria djurförsäkring

Vi på Djurskyddet Bohuslän försäkrar våra katter i Agria.

 

Köp vår tygkasse

Köp Djurskyddets fairtrade tygkasse. En kasse för 60 kronor, två för 100 kronor (plus porto). Intäkten från försäljningen går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter. Skicka din beställning till info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte ange leveransadress.

Anmäl misskötsel

Misskötsel av djur anmäls till Länsstyrelsen på

010-224 50 50 eller djurskydd.vastragotaland @lansstyrelsen.se. Länsstyrelsen har telefontid

vardagar klockan 9-12 och 13-15.

Är ärendet akut ring polisen på 114 14.

 

Tänk på att du inte kan vara anonym när du anmäler via e-post.