FAQ

Vanliga frågor och svar

 

Fråga: Omplacerar ni bara katter? Tar ni inte hand om andra djur också?

Svar: I dagsläget tar vi endast emot samt omplacerar hemlösa katter. Detta på grund av att vi inte har resurser nog att utveckla vår verksamhet ytterligare. I framtiden, när resurser finns, är vi öppna för att ta emot andra djursorter och då ansöka om utökade tillstånd från Länsstyrelsen.

I dagsläget täcker vårt tillstånd upp för omhändertagande och försäljning av 100 katter per år.

.............................................................................................................................................................

 

Fråga: Kan jag få jobba eller praktisera hos er?

Svar: Eftersom vi är en helt ideell förening så innebär det att vi i styrelsen samt alla som engagerar sig i vårt arbete gör detta helt utan lön och på sin fritid. Av den anledningen kan vi inte anställa någon.

Vi har inte heller något katthem eller lokal, utan arbetar alla hemifrån och har jourhem som ställer upp och har katterna i sina hem, därför kan vi inte ta emot några praktikanter.

Men vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få! Maila info@djurskyddetbohuslan.se om du vill hjälpa till.

............................................................................................................................................................................