Ascona och hennes ungar 

Ascona är mamma till Dora, Nemo, Loke och Ariel

Hon kom till foderhemmet med sina små bebisar efter att blivit hittad i en Opel Ascona. Ascona Liggande300Hon är en otroligt social katt som söker kontakt med alla. Hon är  lugn av sig och skulle funka bra som innekatt. Hon älskar barn men har helst tittat på hundarna på håll. Kanske beroende på att hon skyddat kattungarna. Att bo med hund borde inte vara ett problem.

 

Ascona är så mörk att hon ser svart ut, bara i solljuset ser man de varma bruna tonerna. Hon är långhårig bedömt ett par år gammal och mycket duktig på att jaga möss.

 

Läs mer om Ascona.

 

 

Dora Fjader 175Dora är en riktigt tuff liten utforskare...

Hon leker gärna med både snälla hundar och barn och är den första att hoppa upp i knät på folk.

 

Dora är av en lite ovanligare färg då bottendelen av hårstråna är gråvita och toppen svarta. Hon är långhårig som sin mamma. Dora vill flytta med Ariel, Nemo eller Loke.

 

Läs mer om Dora.

 

Nemo är en snäll kille...

Nemo Klattra 175

Han springer mycket efter sina syskon för lek, mys och sällskap. Han vill inte vara ensam och ska flytta tillsammans med något av sina syskon; Ariel, Dora eller Loke. Det får även gärna finnas en kattkompis i det nya hemmet. Nemo är inte jätteimponerad av hushållets hundar eller småbarn utan håller sig gärna med sina kattkompisar.

 

Han är korthårig, gråfärgad med lite mörkare skiftningar i pälsen som påminner om tigerränder.

 

Läs mer om Nemo.

 

Loke Snoren 130Loke är kullens buse...

Han ligger gärna och lurpassar både på människor och djur. Han har skrämt hundarna i foderhemmet ett par gånger och verkar nöjd med det. Loke kan antagligen trivas i ett hem med både snälla hundar och barn eller utan men vill ha en kattkompis att leka med. Loke ska flytta tillsammans med något av sina syskon; Ariel, Dora eller Nemo.

Loke är av en lite ovanligare färg då bottendelen av hårstråna är gråvita och toppen svarta. Han är långhårig som sin mamma.

 

Läs mer om Loke.

 

Ariel var flockens minsting...

Ariel Blick 150

När hon kom till fodervärden vägde hon hälften av sina syskon och var väldigt försiktig av sig. Nu har Ariel med lite extra mat och hantering blivit en busig och stark tjej. Hon avvaktar gärna och tittar vad alla andra gör för att sedan kasta sig rakt in och överraska. En liten tuffing i en prinsessas förpackning. Ariel ska flytta tillsammans med något av sina syskon; Dora, Nemo eller Loke.

 

Ariel är långhårig och har grå päls.

 

Läs mer om Ariel.