Undis, Mattis och Lovis

Undis Mattis

Mamma Undis är en försiktig tjej...

Hon föredrar att sitta i fönstret och beskåda omvärlden på håll. Hon är en riktig gosegris som vill komma till ett lugnt hem där hon kan få mycket kärlek och gos. Hon vill gärna flytta tillsammans med något av sina barn Lovis eller Mattis. Undis skulle funka som innekatt med tillgång till balkong eller med möjlighet att gå ut ibland. Undis behöver bo i en lugn miljö utan barn.

 

Läs mer om Undis

 

Mattis (1)Mattis är en liten nyfiken kille...

Mattis gillar att upptäcka nya saker och att busa med sin syster, men även att mysa och gosa in sig i en skön filt eller något annat mjukt. Mattis vill bo i ett hem utan barn men med möjlighet att gå ut. Mattis söker inte de stora äventyren utan det ljuva livet, gärna tillsammans med sin mamma Undis eller syster Lovis.

 

Läs mer om Mattis.

 

Lovis är tjejen som är redo för de stora äventyren...

Lovis SovaHon vill gärna bo i ett hem där hon kan vara ute mycket. Ett hem med barn funkar bra för Lovis. I jourhemmet är det full fart och allt ska upptäckas och lekas med, men ibland finns det tid för mys och gos. Lovis kan flytta med sin mamma Undis eller bror Mattis, men funkar även som ensamkatt. Lovis är redo för flytt i början av oktober.

 

Läs mer om Lovis.