Brev från vår ordförande: 12 år i katternas tjänst

Jeanette KattungeDen 10 augusti är det hela 12 år sedan vi startade Djurskyddet Bohuslän! Det har varit tolv år av glädje och sorg, skratt och tårar. Vi har enträget kämpat på i med- och motvind. Många är de underbara katter (och andra djur) som tagit plats i våra hjärtan.

Vi startade som en liten förening och kunde då aldrig tänka oss att behovet var så stort som det visat sig vara och att det finns så extremt många katter i vår vackra del av Sverige som far illa och som behöver hjälp. I vårt engagemang får man ofta sitt hjärta krossat. Men också gång på gång fyllt av kärlek och värme. Kärleken till dessa vackra katter som kommer i alla former, färger, storlekar och personligheter.

I samband med vårt 12-årsjubileum vill jag passa på att tacka alla er som hjälper oss att hjälpa; adoptörer, styrelsekollegor och jourhem (fd och nuvarande), volontärer, medlemmar, veterinärer, samarbetspartners, sponsorer och bidragsgivare. Stort tack till er alla! Jag vill också tacka alla fantastiska eldsjälar i vårt område som kämpar för de hemlösa katterna.

 

Jeanette

Ordförande i Djurskyddet Bohuslän

 

En hälsning från vår ordförande

Hoppas det är bra med er i dessa oroliga tider. Det var ett tag sedan vi uppdaterade här nu. Diverse omständigheter som sjukdom och bortfall ur styrelsen gör att vi som är kvar har fullt upp med katterna vi har inne och på att få klart allt vi hamnat efter med administrativt. Vi har flera katter hos oss med olika sjukdomsbilder som vi försöker få friska. Vi har även en del blyga katter som vi arbetar med att socialisera. När dessa är redo för adoption kommer vi att presentera dem på hemsidan. Till detta har vi även just nu nio katter tillfälligt då deras ägare är på sjukhus.

På grund av ovanstående tar det just nu tyvärr extra lång tid innan vi hinner besvara förfrågningar och vi ber er att ha förståelse för vår situation. På grund av Corona-viruset är vi för närvarande även restriktiva med besök och hembesök.

Vill ni hjälpa oss i vårt arbete tar vi tacksamt emot bidrag till inköp av våtfoder, maskmedel och sand med mera. BG 688-2732 och swish 1234586046.

 

Tack för ert stöd

/Jeanette

 

Bidra med en gåva

Ekonomiska bidrag, i alla storlekar tas tacksamt emot. Antingen till bankgiro 688-2732 eller på swish 12345 86 046. Märk betalningen med Gåva.