Vår styrelse

Jeanette Holmén, ordförande

Jag är ordförande för vår förening. Som ansvarig hanterar jag alla nödvändiga tillstånd och bidragsansökningar, sköter all kontakt med polis, Länsstyrelsen och andra myndigheter. Och är pressansvarig för vår lokalförening Djurskyddet Bohuslän. Kontakta Jeanette på jeanette@djurskyddetbohuslan.se

 

Madeleine Edvardsson, kassör 

Jag är föreningens kassör och har hand om de övergripande ekonomiska uppgifterna. Vid behov så hjälper jag även till med hembesök hos blivande kattägare. Kontakta mig på föreningens e-postadress info@djurskyddetbohuslan.se

  

Pia Wingård, ersättare och sponsoransvarig 

Kontakta Pia om du, som privatperson eller företag vill sponsra oss med utrustning och förbrukningsvaror (inte ekonomiska gåvor). Djurskyddet Bohuslän är alltid i behov av foder, kattsand, filtar med mera.Hör gärna av dig till Pia för att få reda på vad vi är i behov av mest just nu. 

Kontakta Pia på pia@djurskyddetbohuslan.se

 

Cecilia Bergqvist, valberedare

Vill du sitta med i vår styrelse? Skicka din intresseanmälan till Cecilia. Berätta lite om dig själv och varför du vill sitta med i styrelsen, samt vilken post, i styrelsen du är intresserad av. Styrelsen väljs årlsvis vid det årsmöte som hålls i slutet på mars. Kontakta Cecilia på cbergqvist@hotmail.com.

Viktigt meddelande!

Vi återkallar de tovade kattleksaker fyllda med kattmynta som vi sålde på Kattens

dag den 1 december då vi sett att en katt lyckats slita sönder leksaken. Vi uppmanar alla som köpt leksaken att slänga dem. Har du frågor om leksaken eller önskar få tillbaka de pengar du lagt ut så hör av dig till oss på info@djurskyddet.se.

 

/Styrelsen

Kontakt

Telefon

0761-17 77 81

 

E-post

info@djurskyddetbohuslan.se

 

Facebook

Facebook.com/djurskyddetbohuslan 

 

Öppettider

Djurskyddet Bohuslän är en ideell förening. Det innebär att vi alla arbetar gratis och på vår fritid. Ring eller mejla oss, så återkommer vi så fort vi kan.

Bidra med en gåva

Ekonomiska bidrag, i alla storlekar tas tacksamt emot. Antingen till bankgiro 688-2732 eller på swish 12345 86 046. Märk betalningen med Gåva.