Bli jourhem för Djurskyddet Bohuslän

2018-10-30: Observera!

För närvarande har vi det antal jourhem vi får ha i enlighet med vårt tillstånd från Länstyrelsen och har därför ingen möjlighet att starta upp fler jourhem just nu.

 

Jourhem

Djurskyddet Bohuslän skulle inte klara sig utan sina jourhem. I jourhemmet placeras katter som ännu inte är redo att adopteras eller som väntar på att adopteras. Katterna stannar i jourhem olika länge; ibland i bara några veckor, men i vissa fall i ett halvår eller längre.

Under kattens tid i jourhemmet så tar du hand om den, som om den vore din egen. Djurskyddet står för alla kostnader såsom veterinärvård, mediciner, mat, sand, låda och leksaker. Jourhemmet står för husrum och socialisering. Och massor av kärlek såklart.

 

Kattunge Frilagd 200X232Vad krävs för att bli jourhem

För att passa som jourhem bör du ha tillräckligt med utrymme för katten. Erfarenhet av katt är bra, men inget krav. Om du har en egen katt så måste du hålla dom åtskiljda den första tiden, då den nya katten kan bära på sjukdomar som kan överföras till din katt. Din egen katt måste vara vaccinerad. Under tiden i jourhemmet får katten enbart vistas inomhus.

 

Intresserad av att bli jourhem? Kontakta oss på info@djurskyddetbohuslan.se.

 

Kontakt

Telefon

0761-17 77 81

 

E-post

info@djurskyddetbohuslan.se eller

florence@djurskyddetbohuslan.se

 

Facebook

Facebook.com/djurskyddetbohuslan 

 

Öppettider

Djurskyddet Bohuslän är en ideell förening. Det innebär att vi alla arbetar gratis och på vår fritid. Ring eller mejla oss, så återkommer vi så fort vi kan.

Bidra med en gåva

Ekonomiska bidrag, i alla storlekar tas tacksamt emot. Antingen till bankgiro 688-2732 eller på swish 12345 86 046. Märk betalningen med Gåva.