Ge en gåva till Djurskyddet Bohuslän

Djurskyddet Bohuslän får inga statliga bidrag utan är helt beroende av de inkomster de genererar från försäljningsverksamhet, pengar från medlemsavgifter samt gåvor från privatpersoner. Utöver ekonomiska bidrag så tar föreningen tacksamt emot saker som vi behöver till den dagliga driften. Det kan vara så enkla saker som handdukar och filtar, men även mer krävande tjänster som transport till och från veterinär och eller jourhem.

 

Ekonomiskt bidrag

Sätt in valfri summa på bankgiro 688-2732 eller swish 12345 86 046. Märk betalningen med Gåva.

 

Bidrag till den daglig driften

Vi tar gärna emot saker som behövs till den dagliga driften. Om du kan tänka dig att bistå med något ur listan nedan så tas det tacksamt emot. Märk din gåva med Djurskyddet Bohuslän och lämna det på någon av de inlämningsställen som listas nedan och till höger.

 

Vi behöver

Mjukmat, torrfoder, modersmjölkersättning, matskålar, underlägg och avmaskningsmedel, kattlådor, kattsand, kattlådespadar, soppåsar, transportburar, filtar, kuddar, handdukar, frimärken och kuvert.

 

Inlämningsställen

 

Hjälp med transport

Titt som tätt behöver vi hjälp med transporter till och från veterinär eller till jourhem.

Kontakt

Telefon

0761-17 77 81

 

E-post

info@djurskyddetbohuslan.se

 

Facebook

Facebook.com/djurskyddetbohuslan 

 

Öppettider

Djurskyddet Bohuslän är en ideell förening. Det innebär att vi alla arbetar gratis och på vår fritid. Ring eller mejla oss, så återkommer vi så fort vi kan.