Djurskyddet Bohusläns produkter

Djurskyddet har ett par produkter som du gärna får köpa för att stötta vår förening. Intäkterna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter.

 

Tygpase

Tygkasse

Djurskyddet säljer en enklare kasse i bomull. Kassen har måtten 40x37cm och är en Fairtrade märkt produkt. En kasse kostar 60 kronor,

två kostar 100 kronor (porto

tillkommer). Beställning mejlas till info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte ange leveransadress.

 

Kalender Mini 2019

Kalender

Nu finns Djurskyddet Bohusläns fantastiskt fina kalender att köpa. Som tidigare år så innehåller kalendern bilder på katter som av en eller annan anledning varit i Djurskyddet Bohusläns vård, antingen på katthemmet eller i något av våra jourhem. Kalendern kostar 100 kronor exklusive porto.

Mejla din beställning till info@djurskyddetbohuslan.se. Glöm inte ange leveransadress.

 

Förra årets kalender till rabatterat pris...

Vi har fortfarande några exemplar kvar av vår fina kattkalender för 2018. Kanske vill man klippa ut och spara dom fina bilderna. Kalendern säljs till halva priset d.v.s. 50 kronor.

 

 

Julkort med våra katter

I år säljer vi underbart söta julkort, med föreningens katter designade av vår jourhemsmatte Sandra Karlsson. Det finns fem motiv att välja mellan varav ett är ett kollage. Korten visas i galleriet nedan.

 

Korten är enkla (fram- och baksida) och säljes, inklusive kuvert för 23 kronor styck eller 5 för 100 kronor. Kostnad för porto tillkommer. Beställning mejlas till sanka822@gmail.com. I mejlet ska du ange vilka kort och hur många av varje du vill ha samt tala om vart vi ska skicka din beställning. Sandra återkommer med bekräftelse samt betalningsinformation. Din beställning skickas så snart vi mottagit din betalning.

 

Klicka på bilderna för att se dom i större storlek.