Djurskyddet Bohusläns produkter

Tygkasse

Djurskyddet Bohuslän får, som sagt var inga statliga bidrag utan vi är helt beroende av de pengar vi får in när generösa personer skänker pengar eller köper våra produker. I år har Djurskyddet två olika produkter som du gärna får köpa för att stötta vår förening; en Fairtrade-kasse i tyg eller en väggkalender. Pengarna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter.

 

Tygkasse i bomull

Köp Djurskyddet Bohusläns fairtrade-kasse. Kassen är i bomull och har måtten 40x37cm. Köp en kasse för 60 kronor eller två för 100 kronor. Porto tillkommer med 36 kronor.

 

Kalender

Kalender 2020

Årets kalender är jättefin! Full av fina katter som exempelvis våra rara januari-tjejer Sigrid och Signe eller vår vackra kille Måns. Samtliga katter som finns med i kalendern har vistats hos oss på Djurskyddet Bohuslän av en eller annan anledning; vissa har blivit omhändertagna på uppdrag av Länsstyrelsen, andra har fångats in efter tips från allmänheten. Kalendern kostar 100 kronor styck och alla pengarna går oavkortat till att hjälpa hemlösa katter. Porto kostar 36 kronor för en kalender och 54 kronor för att skicka upp till 3 kalendrar. 

 

Skicka din beställning till info@djurskyddetbohuslan.se. Ange mottagare, leveransadress och hur många varor du vill ha.
Saknar du e-postadress? Ring in din beställning på 0761-17 77 81.