Kassör sökes! 

Vi i Djurskyddet Dalarna söker just nu en kassör till styrelsen. Känns det som att det skulle kunna vara något för dig?

Skriv gärna några rader om dig själv eller skicka ett mail till oss för mer information.

dalarna@djurskyddet.se

 

 

VÄLKOMMEN TILL DJURSKYDDET DALARNA!

Vi i (nya) styrelsen strävar att få in ny luft och friska andetag i föreningen. Vi vill välkomna alla med öppen famn (djur som människor) och vi känner stort ansvar över vår roll att driva denna förening framåt.

Vi strävar efter en organisation med högt i tak och där medlemmarna får vara med och påverka. Alla vi tillsammans är ryggraden i denna förening. Utan er och utan de enastående krafterna från frivilliga så finns det ingen förening. Vi tänker ta vårt fulla ansvar att se till att varje djur får ett gott liv, att medlemmar, jourhem och volontärer ska känna sig välkomna och att ingen ska känna sig utanför, varesig människa eller djur. Inget djur ska behöva lida och att hjälpa djur i nöd är målet med föreningens hela existens.

 

Vi vill hålla oss till de regler och lagar som gäller i vårt land och strävar efter ett gott sammarbete med både myndigheter och allmänheten. I nuläget väntar vi på att vår ansökan om att §16 tillstånd blir godkänt. När tillståndet väl är klart betyder det att vi kan dra igång verksamheten på allvar och har då godkännande från länsstyrelsen att få bedriva omplaceringsverksamhet med djur.

 

För att vi ska kunna rivstarta när tillståndet blir godkänt behöver vi jourhem och eldsjälar som är villiga att stötta vårt arbete och hjälpa de djur vi får in (hämta, transportera eller sköta). Vill du öppna ditt hem för ett hemlöst djur eller finns det något annat du är intresserad av att hjälpa till med? Hör av dig till oss på dalarna@djurskyddet.se!

 

Med många varma hälsningar

NYA STYRELSEN

 

 

 

Aktuellt

Jourhem sökes!

Vi söker jourhem som vill hjälpa vår förening genom att bistå en hemlös katt i nöd. Vi väntar på vårt §16 tillstånd från länsstyrelsen och så fort det har vi länsstyrelsens godkännande att få bedriva omplaceringsverksamhet. Vilket betyder att vi kommer behöva mycket hjälp från alla frivilliga att ta hand om djuren i nöd innan vi hinner hitta ett nytt hem åt dem. 

 

Om du är intresserad hör av dig till oss: dalarna@djurskyddet.se 

 

Skriv ned några rader om dig själv, din livssituation och vad du tror det innebär att ta hand om ett djur som ev. farit illa eller blivit övergivet.

Låt oss även gärna veta vad du har att erbjuda djuret. Det kan vara allt från träning till, ja, här är det bara fantasin som sätter stopp. 

 

Tusen tack!

STYRELSEN