Vi måste sätta stopp. 
Vi är överbelastade med ärenden som läggs på hög då vi inte har platser på katthemmet.

Vi känner också att vi har en del jourhem som har katter och även de katterna ska in på katthemmet så vår lista är LÅNG med inplaneringar mm.

Vi har inte i dagsläget möjlighet att hjälpa till med privata omplaceringar. Vi måste fokusera på det som vi i dagsläget har och det som ska lösas.

 

Vi tar INGA samtal om omplaceringar från privatpersoner from idag 28 augusti. De som redan kontaktat oss innan dagens stopp är givetvis med på listan på inplaneringar.

 

Det vi INTE har stopp för är katter som är i akut behov av hjälp, dock behöver vi lite framförhållning att lösa ärendet. Men givetvis ska ni ringa oss om ni ser en katt i dåligt skick.

Vi ber även andra djurskydd som runtom Halland mm att INTE hänvisa ärenden till oss som ligger utanför vårt område. Vi har inte kapaciteten längre att hjälpa till utanför vårt område.

 

Vi får även samtal från människor som är anhöriga till personer som avlidit, de samtalen kommer vi fortfarande ta emot då katten/katterna behöver hjälp när ägare inte finns i livet.

Men under INGA omständigheter så tar vi emot samtal om privata omplaceringar under en tid framöver, så länge detta stoppet ligger på vår sida så är det gällande. Tas bort när vi känner att vi har fått ordning på allt och rett ut allt. Dock kommer det ta en tid.

 

Vi ser också gärna att om ni har frågor om oss, jourhem, volontärer mm, att ni mailar dessa frågor till oss istället i möjligaste mån.

Vi själva behöver också återhämtning efter denna kaotiska sommaren.

Tack för förståelse <3

 

 

 

 

Hej och varmt välkomna till oss på Kattfotens Katthem i Halmstad!!

 

 

 

Vi är en No Kill förening.

 

 

 

Ni kan kika omkring lite här i flikarna och läsa och se på våra älskade katter som söker nya hem. Passa på och hitta just din/dina pälsklingar hos oss.

 

 

 

Vi har kattvisning VARJE söndag mellan kl 17-19.

 

Givetvis vi är vi tillgängliga andra dagar också då efter ö.k.

 

 

 

Vi hoppas ni ska finna vår hemsida intressant och att den är användbar för er när ni funderar på att söka katt. Vi har många olika tips och råd ni kan tänka på och läsa igenom innan ni skaffar katt.

 

 

 

Vi finns här för er, så har ni några frågor så är det bara att ta kontakt med oss på önskat sätt.

 

 

 

 

 

Datum för Kommande Loppisar: