Hej och varmt välkomna till Djurskyddet Kattfotens Katthem!

 

 

Vad kul att ni tittar in på vår hemsida!

 

Kattfotens katthem är en ideell förening som drivs av ett antal eldsjälar som arbetar som volontärer vid katthemmet årets alla dagar. Vi är helt beroende av donationer, medlemsavgifter, gåvor och loppisförsäljning för att överleva som förening. Vi erhåller inget som helst kommunalt stöd.

 

                               Swish _logo (1) 

 

 

Vi tar tacksamt emot gåvor och nu har ni möjlighet att swisha till detta nr: 0708190350       som går till Eva Lundgren. OBS!! Detta numret är inte för kattärenden. Endast swish.

 

Tack för att ni vill stötta oss!!

 

 

Titta gärna under våra olika kategorier/flikar och utforska vår sida. Vi hoppas ni ska finna den information och fakta ni söker.

 

Under fliken "katter" finns bilder och information om våra katter som söker nya hem. Vi har dock många "pälsklingar" (katter), både på katthemmet och i jourhem som ännu ej är fotograferade. Vi uppdaterar vår hemsida med nya bilder så fort vi hinner, men kontakta oss gärna för ytterligare information om våra katter.

 

 

 

 

 Viktiginformation (1)

 

Kattfotens katthem är i stort behov av volontärer och jourhem.

 

För att vi ska kunna fortsätta driva katthemmet behöver vi ett antal jourhem som kan stå i beredskap. Katthemmet är ofta fullbelagt och om vi får in ett akut nödrop om en svältande katt behövs ett jourhem omgående.

Vi behöver också volontärer som kan hjälpa oss att få verksamheten att gå runt.

Det är tack vare er som vi kan fortsätta vår verksamhet och fortsätta att kämpa för alla katter.

Så är det något vi behöver hjälp med i dagsläget, så är det mer volontärer och jourhem.

 

Är ni intresserade av att hjälpa oss eller har andra frågor, är ni mer än välkomna att höra av er!