EN SOLSKENSHISTORIA

 

På denna sida kommer vi presentera solskenshistorier om katter som hittat ett nytt hem och fått det bra i livet. Som ni alla vet finns vi ju för att det är många katter som far illa på alla de mest fasansfulla sätt.
Varje historia som slutar väl ger oss kraft och mod att fortsätta vårt arbete att hjälpa så många individer som möjligt! Vi kommer presentera katter som finns i permanenta hem men också katter som finns på katthemmet och i jourhemmen. Du som adopterat en katt eller är jourhem åt oss, har du en solskenshistoria att berätta?

 

Skicka foto och berättelsen hit!

Första katten vi presenterar är Mustique! Så här skriver hennes husse om dagen då hon räddades och fick  komma till honom först som jourkatt för att sedan bli permanent medlem i familjen.

 

 Metallica 141018 Ii Mustique 141019 Ii
1:a målet mat på länge! Mustique vilar ut under en varm filt
Mustique 170507 Ii 191018 1414 Ii
Mustique 2017 en vacker katt myser i solen! Mustique 2019 - bara njuter av livet!

Mustique påträffades i en container i oktober 2014. Hon räddades av personal från Kattfotens katthem i Halmstad. Ett jourhem behövdes och det fick hon direkt hos mig. Efter att ha fått sitt första mål mat på katthemmet blev det bilfärd till Bäckagård. Hennes tillstånd var allt annat än bra. Utsvulten, blöt, smutsig, tovig päls och med sår på mage och insida av bakben började hon sin rehabilitering. Efter 4 månader av ständig kamp mot sår som läkte och sprack upp igen så besegrade Mustique dessa sår med en vilja så stark. Efter mycket påtryckningar från andra kattälskare blev hon till slut en permanent medlem i Minx - ligan. En alldeles underbar katt som varje dag visar sin personlighet och karaktär. Hennes karaktär gör henne otroligt mysig och härlig att ha i gänget. Hon älskar att busa med Natasha. Pratar högt och ofta. Tillgiven och glad. Gillar sina kompisar Xingha, Natasha och Izzie.

 

Jag är oerhört glad och tacksam för att jag fick förtroendet att ta hand om denna underbara katt och riktar ett stort tack till er som hjälpte till med hennes räddning och rehabilitering. Ett stort tack riktas också till er som bidrog till veterinärkostnaderna som Kattfotens katthem fick för Mustique's rehabilitering.

 

Hans Jansson