KATTER PÅ KATTHEMMET

 

Ordinarie visning sker Söndagar mellan 17.00 - 19.00.
Om inte ordinarie visning passar in så försöker vi ordna en annan dag och tid.
Intresseanmälan kan lämnas på följande sätt:

De katter som presenteras här är de som vi hunnit med att fotografera för stunden.
Det finns många fler intressanta katter på katthemmet. Så gör ett besök vid visningarna och låt dig charmas av de underbara små liven!

____________________________________________________________________________________

Alsa 3 Alvan 1

Älsa

 

Född: Info kommer

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Älsa är en snäll och lugn tjej som tar sig genom livet ett steg i taget. Hon finner lek och aktivering roligt, framförallt om kattmynta är involverat. Närkontakt är något Älsa upplever vara läskigt och behöver tid till att lära känna dig. Tid, tålamod och kärlek är viktigt att tänka på i mötet med Älsa. Hon behöver flytta till någon som kan hjälpa henne att bli modig och självsäker. Vi ser att hon gärna flytter tillsammans med en kompis från katthemmet eller också hem till en ny kattkompis. Älsa passar som både inne- och utekatt, kanske i ett stall eller på en gård.

Älvan (tingad)

 

Född: Juni 2019

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad:Info kommer

Id-märkt: Info kommer

 

Älvan är en charmig och lekfull tjej som gärna står i centrum. Mycket energi och glädje bjuder hon på och tar du fram kattmyntan följer hon dig som en svans! Närkontakt är inget som Älvan är van vid men om hon litar på dig får du klia henne på bröstkorgen. Allt hon behöver är tid, tålamod och kärlek så att hon kan växa och bli modig. Älvan ska flytta in till en kattkompis alternativt flytta tillsammans med en av hennes kompisar från katthemmet. Hon passar som både inne- och utekatt, kanske på en gård eller i ett stall.

 

Alvin 1 Redi Arna 2 Redi

Älvin

 

Född: Maj 2019

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Älvin är en go kille som visar nyfikenhet på livet. Till en början är han blyg och behöver liksom sina kompisar bygga mer på sitt självförtroende. Om du tar fram leksaker, kattmynta och godisbitar så närmar han sig med ett stort intresse! Allt han behöver är att utmana sina rädslor och lära sig att du är trygg. Älvin flyttar gärna tillsammans med en kompis från katthemmet alternativt till ett hem med en ny kattkompis. Han passar som både inne- och utekatt, kanske på en gård eller i ett stall.

 

Ärna

 

Född: Info kommer

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Info kommer

Id-märkt: Info kommer

 

Ärna är en härlig tjej som visar stort intresse för det som sker runt henne. Att leka är ett bra sätt att lära känna Ärna. Kattmynta och godis gör henne glad. Precis som sina kompisar behöver Ärna stärka självförtroendet och detta görs med tålamod, tillit och kärlek. Att flytta till sitt för alltid hem tillsammans med en kompis från katthemmet vore bra, men det går lika bra för Ärna att flytta hem till en ny kattkompis. Vi ser att hon kan leva som både inne- och utekatt, kanske i ett stall eller på en gård.

 

A Katt Tigré Med Vit Nos 4 Inpixio  A Katt Tigré Med Vitt Ansikte 3 Inpixio 

Älgot

 

Född: 1 juni 2019

Kön: Hane

Kastrerad: Tid är bokad

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Tid är bokad

 

Älgot är en blyg men nyfiken kille som gärna leker med dig. Han är väldigt glad för kattmynta! Ta fram lite av det tillsammans med några kattleksaker och ni får många roliga stunder ihop. Eftersom Älgot är lite blyg tar han det försiktigt med närkontakt och behöver komma till någon med tålamod och som vågar arbeta med hans självförtroende. Vi ser att Älgot gärna flyttar tillsammans med en av de kompisar han hängt med på katthemmet. Men vi kan även se honom flytta till ett hem med en ny kattkompis. Älgot skulle passa som både ute- och innekatt, kanske i ett stall eller på en gård.

 

Ästrid

 

Född: Juni 2017

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Ästrid gillar att ha kontroll på läget. Hon iakttar på håll och vill gärna se vad du hittar på för något. Ästrid behöver komma till ett hem med mycket tålamod, lugn, tillit och kärlek. Någon som kan stärka hennes självöförtroende och utmana henne i sina rädslor. Vi tror att Ästrid vill flytta ihop med en kompis som hon hängt med på katthemmet. Eller också till ett hem med en ny kattkompis. Vi tror också att Ästrid passar som både ute- och innekatt, kanske på en gård eller i ett stall.

Ostrid 2 Inpixio  Ob 5 Inpixio 

Östrid

 

Född: Maj 2018

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Östrid, hon är nyfiken på livet! Det som händer runtomkring är spännande och något hon följer med blicken. Östrid har en lekfull sida som hon vill dela med dig. När det kommer till närkontakt förväntar hon tålamod och lugn från dig. När du gett henne det (och lite kattgodis som mutor) får du gärna klappa henne försiktigt. Vi ser att Östrids framtida hem fortsätter med att utveckla hennes självförtroende. Och hon flyttar helst med Öbritt och/eller ÖB. Alternativt till ett hem med en ny kattkompis. Östrid skulle passa som både inne- och utekatt.

 

ÖB

 

Född: Maj 2018

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

ÖB är en lekfull tjej som älskar fart och fläkt! Hon leker mer än gärna med dig och tycker om att bli aktiverad. När du träffat henne ett par gånger och hon förstår att du är snäll, då blir hon kelig och låter dig klappa henne. Hennes framtida hem får gärna vara ett där hon ges möjlighet i att utvecklas. ÖB vill flytta tillsammans med Östrid och/eller Öbritt. Eller till ett hem med en ny kattkompis. Vi tror att ÖB skulle passa som både inne- och utekatt.

_____________________________________________________________________________
 Kisen  Katten

Kisen

 

Född: 2014

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Info kommer

 

Kisen är väldigt kelsjuk och kommer gärna fram för att gosa och bli kliad på magen eller bakom öronen. Hon är väldigt lugn och skötsam och föredrar att vila på någon filt. En vanlig morgon väcks man ofta av att hon hoppar upp i sängen och vill ha morgongos. Gillar att vara nära sin kompis Katten och ligger ofta tillsammans och sover/vilar därför vill de flytta tillsammans. Överlag en helt underbar katt som är social, väldigt kelig och utan tvekan kommer bli en fantastisk familjemedlem! 

Katten 

 

Född: 2014

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Info kommer

 

Kisen hon är otroligt kelsjuk och vill gärna ha din uppmärksamhet! "Pratar" mycket och är väldigt social. Till och från är hon busig och leker gärna själv med leksaker eller retas med sin syster. Det bästa hon vet är att bli kliad på magen tills hon somnar. Gillar att vara nära Kisen och ligger ofta tillsammans och sover/vilar därför ser vi att de flyttar ihop. Överlag en helt underbar katt som är social, väldigt kelig och utan tvekan kommer bli en fantastisk familjemedlem!

 

__________________________________________________________________________

Obritt  Silvia

Öbritt (Tingad)

 

Född: Maj 2018

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Öbritt är en go kille som alltid är redo för
bus och lek! Han tycker om att bli aktiverad
men behöver komma till ett hem där han blir utmanad i att röra på sig lite mer. När han inte vill leka och busa så myser han gärna med dig. Öbritt vill gärna flytta tillsammans med Östrid och/eller ÖB. Eller till ett hem med en annan kattkompis. Vi ser att Öbritt skulle passa som både inne- och utekatt. 

Silvia

 

Född: Sommaren 2019

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Info kommer

 

Silvia är en lugn och försiktig tjej. Hon studerar gärna dig från långt håll, tills att hon förstår att du inte är farlig. När du visat tålamod och hon väl känner sig trygg accepterar hon dig i sin närhet. Att leka är något Silvia verkligen tycker om! Fram med kattleksakerna och ni har något att göra tillsammans. Hon behöver någon som kan utmana henne i att stärka sitt självförtroende. Silvia söker ett hem med tålamod, lugn, tillit och kärlek. Hon flyttar gärna till ett hem där det finns en annan kattkompis.

 

_____________________________________________________________________

Tora Final Tuva Final

Tora

 

Född: Troligtvis 2014

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja 

Id-märkt: Ja


Tora är en glad tjej med mycket kärlek att ge. Att få bli kliad bakom örat och gosa med dig är något som hon verkligen tycker om. Att sitta nära ett fönster och spana på det som rör sig utanför är spännande. En nyfiken tjej redo för ett nytt hem! Hon behöver komma till ett hem där hon blir utmanad i att röra på sig lite mer. Där är hennes kompis Drutten en god förebild då han älskar att leka och röra på sig. Tora och Drutten brukar sova bredvid varandra och de är väldigt bra kompisar, därför ska de flytta ihop, gärna till ett hem där de får vara både ute och inne. 

 

Tuva

 

Född: 10 september 2014

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Tuva är en blyg men nyfiken tjej. Hon observerar till en början och håller sig gärna på avstånd, men när hon väl känner sig trygg går det att få fram hennes lekfulla sida. Om Tuva får komma till ett för alltid hem som har både tålamod och mycket kärlek att ge tror vi att hon blommar ut till den fullständiga individ hon är! Tuva vill flytta tillsammans med sin son Danne, gärna till ett hem där de får vara både ute och inne.

___________________________________________________________________________
 Drutten Final  Danne Final

Drutten

 

Född: 1 juli 2016

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Drutten är en glad filur som gärna är med och leker. Snören, bollar och alla tänkbara kattleksaker tycker han är spännande! Även löv väcker ett stort intresse. Medan Drutten älskar att leka är han lite mer försiktig när det kommer till närkontakt. Han behöver stärka sin självkänsla och där är hans moster Tora en god förebild. Dit Tora går följer Drutten. Därför ska de flytta tillsammans så de kan fortsätta att hålla ihop. Gärna till ett hem där de får vara både ute och inne.

Danne

 

Född: 1 juli 2016

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Danne är lik sin mamma Tuva på många vis. Han är försiktig till en början men ju längre tid han får spendera med dig desto mer vågar han sig fram. Han behöver, likt Tuva, känna tillit och få mycket kärlek. En bra start är att locka fram hans lekfulla sida för att stärka den tilliten. Han är redo att flytta till ett för alltid hem där han ges möjlighet att stärka sin självkänsla. Vi ser att Danne och Tuva flyttar tillsammans eftersom de är trygga och trivs i varandras sällskap. Gärna till ett hem där de får vara både ute och inne. 

 

____________________________________________________________________

Alma (1) Kuski 191224 (1)

Alma

 

Född: Juni 2019

Kön: Hona

Kastrerad: Info kommer snart

Vaccinerad: Info kommer snart

Id-märkt: Info kommer snart

 

Innan Alma lär känna dig är hon försiktig och observerar gärna dig från avstånd. Men när du väl visat dig ofarlig och trygg vågar hon sig framåt. Alma är en tjej med mycket fart och fläkt! Hon älskar att leka och utforska, gärna tillsammans med sin kompis Kuski. Alma kommer charma dig med sitt bus och när du gett henne både tålamod och kärlek ger hon mycket tillbaka. Hon vill helst flytta ihop med sin kompis Kuski.

Kuski

 

Född: Juni 2019

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Kuski är en aktiv och framåt kille som
gärna håller igång. Han älskar att busa,
leka och utforska! Gärna tillsammans
med sin syster Alma. Kuski är en självsäker och modig kille och när han släpper loss
finns det knappt några hämningar. Något annat Kuski älskar är att gosa och bli kliad bakom örat. Han spinner så fort du börjar klappa honom. Kuski vill helst flytta ihop med sin kompis Alma. 

 

 ____________________________________________________________________________
Tango 191031 Tingeling 191031

Tango

 

Född: 2018

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Tango är en härlig grabb som gärna stjäl all uppmärksamhet från dig. Är det något som han absolut älskar så är det att gosa! Han ligger gärna i ett varmt knä och blir kelad med. Tango söker dig som har mycket närhet och kärlek att ge. När han väl fått nog av kelandet så tar han tag i första, bästa leksak för att köra ett race med den. En aktiv och nyfiken katt med en härlig karaktär. Han trivs väldigt bra med sin kompis Tingeling och därför ska de flytta ihop. 

 

Tingeling

 

Född: 2018

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Tingeling är en otroligt mysig tjej som gärna vill gosa med dig. Hon kan vara försiktig i sitt sätt att vara men blir mer än glad för närhet och kärlek. Att leka är också roligt såklart! Fram med kattleksakerna och du har hennes fulla uppmärksamhet. En nyfiken tjej som gärna spanar på fåglar, människor, hundar - ja, allt som rör sig helt enkelt. Tingeling trivs bra med sin kompis Tango och därför ska de flytta tillsammans.

_____________________________________________________________________________
Mio 

 Mulle

Mio


Född: 10 oktober 2014

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Mio är en nyfiken, lugn och härlig tjej! Hon älskar att sova vid varma platser som t.ex. på en kudde eller filt vid ett element. Där brukar hon ligga och mysa tillsammans med sin kompis Mulle. Mio tycker det är lite läskigt med närkontakt och tar det gärna lugnt med dig. Men att leka är skoj! Eftersom Mio trivs bra ihop med Mulle ska de flytta tillsammans, gärna till ett stall eller en gård där de får vara både inne och ute. Gärna ett hem där hon ges möjlighet i att utveckla sitt självförtroende.

 

Mulle

 

Född: 2014

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Mulle är en trevlig och glad filur! Han gosar gärna med sin kompis Mio på en kudde eller filt nära ett varmt element. Att bli klappad är läskigt tycker Mulle, men han leker gärna med dig. Mulle är en lugn katt som gärna flyttar till ett stall eller en gård där han ges möjlighet att vara både ute och inne. Dit flyttar han med sin kompis Mio eftersom de trivs i varandras sällskap. Och gärna till ett hem där han ges möjlighet i att utveckla sitt självförtroende.

  ____________________________________________________________________
 Saffran

 

Snyggare 

Saffran

 

Född: Info kommer snart

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Saffran är en mysig och härlig dam som söker ett hem med närhet och uppmärksamhet. Hon blir gärna kelad och borstad av dig. Och tar du fram kattleksaker är hon alltid på hugget! Saffran är en väldigt tillgiven katt med mycket kärlek att ge. Hon är verkligen redo att flytta in i ett för alltid hem tillsammans med sin bästa vän Snyggare.

Snyggare

Född: 2014

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

 

Snyggare är en underbar tjej som avgudar att bli borstad och kelad. Hon är en väldigt kärleksfull katt som är trygg i sig själv. Snyggare behöver dock komma till ett hem där hon utmanas i att röra på sig lite mer. Dit flyttar hon tillsammans med sin bästa vän Saffran. De håller nämligen ihop i vått och torrt! 

 

 ____________________________________________________________________________
Truls Trulsa 

Truls & Trulsa

 

Födda: 27 september 2018

Kön: Truls är hane och Trulsa är hona

Kastrerade: Ja

Vaccinerade: Ja

Id-märkta: Ja

 

Det här syskonparet är helt fantastiska! Truls är väldigt framåt och säker i sig själv. Han älskar att gosa och vill gärna ha uppmärksamhet av dig. Om du sedan vill ha uppmärksamhet av honom så är det bara till att ta fram kattleksaker och han är som fastklistrad! Truls kommer gärna till ett hem där han får aktiveras mycket.

 

Trulsa är lite blyg men väldigt nyfiken och utforskar gärna världen tillsammans med brorsan. Fastän Trulsa är försiktig när det kommer till närkontakt så älskar hon att leka och busa lika mycket som Truls! Och ju längre tid hon spenderar med dig desto tryggare blir hon. 

 

Truls och Trulsa ska flytta ihop, gärna till ett hem som kan erbjuda både aktivering, kärlek och tålamod. De passar bäst som innekatter.

 ____________________________________________________________________________