ENDAST AKUTA ÄRENDEN TAS EMOT I DAGSLÄGET. INGA OMPLACERINGAR AV PRIVATPERSONER, AKUTA ÄRENDEN SÅSOM KATTER SOM VERKAR HEMLÖSA, MAGRA ELLER PÅ ANDRA SÄTT ÄR UTSATTA PRIORITERAS. DÅ KAN NI ALLTID RINGA. 

 

 

 

Vi måste sätta stopp. 
Vi är överbelastade med ärenden som läggs på hög då vi inte har platser på katthemmet.

Vi känner också att vi har en del jourhem som har katter och även de katterna ska in på katthemmet så vår lista är LÅNG med inplaneringar mm.

Vi har inte i dagsläget möjlighet att hjälpa till med privata omplaceringar. Vi måste fokusera på det som vi i dagsläget har och det som ska lösas.

Vi tar INGA samtal om omplaceringar från privatpersoner from idag 28 augusti. De som redan kontaktat oss innan dagens stopp är givetvis med på listan på inplaneringar.

Det vi INTE har stopp för är katter som är i akut behov av hjälp, dock behöver vi lite framförhållning att lösa ärendet. Men givetvis ska ni ringa oss om ni ser en katt i dåligt skick.

Vi ber även andra djurskydd som runtom Halland mm att INTE hänvisa ärenden till oss som ligger utanför vårt område. Vi har inte kapaciteten längre att hjälpa till utanför vårt område.

Vi får även samtal från människor som är anhöriga till personer som avlidit, de samtalen kommer vi fortfarande ta emot då katten/katterna behöver hjälp när ägare inte finns i livet.

Men under INGA omständigheter så tar vi emot samtal om privata omplaceringar under en tid framöver, så länge detta stoppet ligger på vår sida så är det gällande. Tas bort när vi känner att vi har fått ordning på allt och rett ut allt. Dock kommer det ta en tid.

Vi ser också gärna att om ni har frågor om oss, jourhem, volontärer mm, att ni mailar dessa frågor till oss istället i möjligaste mån.

Vi själva behöver också återhämtning efter denna kaotiska sommaren.

Tack för förståelse <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tele

 

Vill du komma i kontakt med oss på kattfoten så når du oss:

 

Mia

kattfoten@kattfoten.se 

 

 

Lotta mellan kl 17-19 på nummer 0739-074001

 

 

 

 

Nathalie (Föreståndare, frågor gällande volontärer, praktik och personal samt övriga frågor inom katthemmet dock inga larm)

Vid ärenden gällande praktik, volontärer på vardagar mm så kan ni även nå vår föreståndare via mail: nathalie.kattfoten@gmail.com

Tel: 0762-597342

 

 

 

 

Gäller det omplaceringar av katt/katter, så ber vi er ringa till oss och då har fullständig info om katten/katterna. 

Vi vill också göra er uppmärksamma på att vi har begränsade resurser för att ta emot katter, så att ni är beredda på att få vänta tills vi löst just ert ärende med nödrop och ev inplanering. Vi kan INTE ta emot katter på samma dag oftast när det gäller omplaceringar. 

 

Är det AKUTA ärenden så ring alltid. Mailen ses inte över hela tiden.