BLI MEDLEM

OBS! Ny rutin för att betala din medlemsavgift från 2017

Från och med 2017 kommer rutinerna för att betala sin medlemsavgift att förändras. Det vill säga att medlemmarna ska betala in sin medlemsavgift till Djurskyddet Sveriges bankkonto, istället för till föreningens konto. Djurskyddet Sverige kommer sedan att skicka pengarna till oss efter att de dragit av förbundsavgiften.
Det här är en administrativ förändring som kommer att underlätta för vår förening och att påverkar inte föreningens intäkter eller personens medlemskap på något sätt. Det är fortfarande hos oss i Djurskyddet Kristinehamn du är medlem. Ansök om medlemsskap här!

 Här kan du läsa våra stadgar.

 

 

Bli volontär

Vår förening behöver fler aktiva medlemmar! Vi är beroende av medlemmar som ställer upp och hjälper till med det de kan. Vi behöver allt från de som kan stå i vår loppisbod eller sälja lotter till de som kan ställa upp som volontärer på djurhemmet eller hjälpa till som jourhem för djur. Vi behöver volontärer som vill hjälpa till att planera och hjälpa till med evenemang. Som volontär kanske du kan hjälpa oss med något som du har specialkompetens i. Är du bra på att måla, snickra, fota, IT  eller trädgårdsarbete ? Hjälp till med stort som smått. Kanske har du ideér till egna aktiviteter som kan generera inkomst och uppmärksamhet för föreningen.

 Aktuellt: Vi letar efter någon som hjälper till med uppföljande samtal till hem med nyligen utadopterade djur.  Någon som kan sitta några timmar i veckan på djurhemmet och ringa en stund.