UNGDOMSGRUPP

Föreningen har länge drömt om att starta upp ungdomsverksamhet och nu tänker vi dra igång en ungdomsgrupp för Djurskyddet Kristinehamn.

Med ungdomsgrupp så vill vi fokusera på alla yngre men, självklart, är du äldre och kanske lite ny så är även du varmt välkommen! Vi behöver folk i alla åldrar.

 

Tanken med denna grupp är att dess medlemmar ska hjälpa till på eget vis och utveckla egna aktiviteter som medlemmarna tycker är kul. Naturligtvis inom ramarna av föreningens syfte och mål. Djurskyddet Kristinehamn är en ideell förening som på olika sätt verkar för djurens bästa. Vi använder oss av lagliga metoder. Föreningen är religiöst och politiskt obunden och alla är välkomna. 

 

Bullen Ger Julia En Puss 397

Puss på dig Julia säger Bullen. En liten mysstund är aldrig fel...

 

 

Våren och sommaren 2016 var ungdomar från Värmlands Framtid på Djurhemmet och pysslade under ett par timmar på onsdagar med smycken som vi sålde till förmån för Djurhemmet. 

Kanske har du någon bra egenskap som kan komma till användning? Är du intresserad av fotografering, datorer? Gillar du att baka eller teckna? Finns det intresse för någon studiecirkel eller pyssel? Naturligtvis kommer vi ha tid för djur!

Är du pälsallergiker men vill hjälpa djuren ändå? Kom då ihåg att det inte finns några hinder.

 

Låter detta intressant? Ge det en chans! Känner du någon eller vill du själv vara med så välkommen att höra av er.

 

Välkomna!

 

Vid intresse eller frågor kontakta personalen Tel:0550-15155 eller e-post: kristinehamn@djurskyddet.se