Välkommen till God handling, gallerian där Dina köp blir till liv!

Tänk att kunna stödja olika välgörenhetsorganisationer på nätköp man ändå tänkt att göra. Detta utan att det kostar något extra för Dig. Det är detta vi kallar ”En god handling”. Det finns hundratals välkända nätbutiker att välja mellan. Börja med att klicka på länken här till höger så slussas Du vidare till God handlings hemsida. Där väljer Du vilken organisation du vill stödja.


Ladda hem programmet ”God Påminnelse” till din dator.

Tyvärr är det så att man ibland glömmer av att gå via Godhandling när man handlar. Därför har det tagits fram ett program som bara tar några sekunder att ladda ner och som är helt gratis. Detta program påminner Dig sen varje gång Du besöker en nätbutik som finns med på Godhandling.se. Detta program kan Du ladda ner på God handlings hemsida.

 

Visionen är att så många köp som möjligt ska kunna bidra till att hjälpa till och skapa en bättre värld, samtidigt som folk ändå shoppar. Godhandling.se stödjer Sveriges insamlingsorganisationer som innehar godkända 90-konton och Du kan vara helt säker på att Dina pengar når fram till den organisation Du väljer.

Hjälp oss gärna att nå vår vision genom att tipsa en vän om hur man gör en God handling.

 

Tack för att du handlar genom Godhandling.se!

 

godhandling