VÄLKOMMEN TILL DJURSKYDDET SUNNE

Kattsingar

 

Har du hittat en katt som är hemlös eller bortsprungen? 

För det första - hur vet man om en katt är hemlös? Att en katt har ett halsband behöver inte innebära att den har ett hem. Många överger eller flyttar ifrån sin katt och lämnar den med sitt halsband på.

Läs om vad du kan göra här

 

Är du intresserad av att bli jourhem åt en hemlös katt?

Ibland kanske det inte riktigt blir som man har tänkt sig när man väljer att bli jourhem åt en katt.

Läs mer här

 

Som jourhem tar du hand om katten som om den vore din egen.

Läs om vad ditt ansvar som jourhem innebär

 

Se vilka djur som söker nya hem just nu


 

 

Fryksdalsbygden

Tisdag 23 september gjorde Fryksdalsbygden ett fantastiskt reportage om Djurskyddet Sunne. Det tackar vi allra hjärtligast för. Idag har hunden Keyla fått ett nytt hem, lika så kattsyskonen och myskatten Vilma. Bara kattmamman (till vänster) som inte lämnatDjurskyddet än

 

 

 

JOURHEM och ADOPTION

JOURHEM:
Vår verksamhet är beroende av våra jourhem.
Som jourhem kan Du hjälpa oss att hjälpa djur genom att öppna dörrarna till Ditt hem. Du tar då hand om djuret, som om den vore din egen, tills vi finner den ett permanent hem.
Under djurets tid i jourhemmet står vi för kostnader såsom veterinärvård och mediciner.

ADOPTERA:
Sunne Djurskydd är en liten förening men med stort hjärta och mycket vilja MEN vi i styrelsen klarar inte själva av att ta hand om alla djur som kommer in, vi behöver jourhem och folk som vill adoptera. Vi får ständigt in massor av djur, och då främst katter. Andra djur förekommer också så klart. Vi behöver ständigt allmänhetens hjälp för att kunna hjälpa djuren.
Vill du adoptera ett djur så skriv vad du är på jakt efter (tex äldre hankatt, Unghund som kräver hårt arbete, En snäll schäfertik, eller vad det kan vara) så kontaktar vi dig när något passande dyker upp.
Adoptionsavgiften för en vuxen katt är för närvarande 1000:-, en yngre katt 500kr och priset på hundarna kan variera lite.
Det går alldeles utmärkt att skicka oss ett mail via facebook, oavsett om du vill ställa upp som jourhem eller om du vill adoptera ett djur.
Vanlig mail fungerar också sunne@djurskyddet.se

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

Gåvologgan

Stöd oss gärna med en Gåva.

Bangiro; 611-2940

Swish; 123 237 2639
Orgnr; 874000-0917

 

Detta är Alicia

som fåttett  nytt hem

1Alicia

För-Alltid-Hem sökes!

Vi är i stort behov av folk som vill adoptera ett djur, oftast handlar det om katter. Kontakta oss om du söker en ny fyrfota vän så hjälper vi dig. Läs mer Här

 

Th

Nu behövs det möss!

våra viltvårdsrehabiliterare Madeleine Nilsson har slut på "matförrådet" av möss, som bl.a ges till skadade rovfåglar. Har du en duktig fyrbent jägare där hemma som gärna drar hem möss så får du gärna frysa in dem och överlämna mössen till Madeleine eller Kim. Du kan nå Madeleine på 072-208 22 75

och Kim på 072-530 73 77

 

Styrelseklubba

En ny Styrelse blev invald på förenings stämman den 27/2 2017.

Vi kommer att uppdaterar denna sida tills den ligger i tiden.

Hemsidan uppdaterades 2017-03-08