VÄLKOMMEN TILL DJURSKYDDET SUNNE

Kattsingar

 

Har du hittat en katt som är hemlös eller bortsprungen? 

Vi på Djurskyddet Sunne vet av erfarenhet att våren och sommaren är de årstider flest katter tas omhand av djurskyddsföreningar. Det beror på att vi människor rör oss mer ute, runt våra egna hus, i naturen med mera och då lägger vi märke till katterna på ett annat sätt. Misstänker du att en katt du sett är hemlös eller en vildkatt så kan du kontakta oss på Djurskyddet Sunne, vi kan låna ut en av våra två kattfällor och en av våra transportburar och ge råd i hur man eventuellt kan fånga in katten. Om vi skulle lyckas att fånga katten så har vi egen chipläsare för att se om den är chippad, katten tas sedan till veterinär för bedömning och placeras därefter i jourhem. 

Läs om vad du kan göra här

 

 

Jourhem till katter behövs akut!!

I och med att vi har startat om Djurskyddet Sunne från en tids overksamhet så har vi inte längre tillgång till jourhem i den utsträckning vi anser att vi behöver. På grund av det så söker vi nu med ljus och lykta efter personer som kan tänka sig att agera jourhem och ta hand om en eller flera katter tills dess att de adopteras bort. Djurskyddet Sunne står för omkostnader som exempelvis veterinär och mediciner samt mat och kattsand. Är du eller någon du känner intresserad av att göra en viktig insats i en katts liv så tveka inte att kontakta oss!

 

Läs om vad ditt ansvar som jourhem innebär

 

Här kan du läsa om vad en katt kan ha gått igenom innan den hamnar hos oss på ett jourhem!

 

Aktuellt

Gåvologgan

Stöd oss gärna med en gåva!

Bankgiro: 611-2940

Swish: 123 237 2639
Orgnr: 874000-0917

 

 

Akut behov av jourhem!

För att kunna hjälpa så många djur som möjligt är det viktigt att vi har jourhem som kan husera de katter vi hämtar in. Läs mer om detta under menyn Jourhem.

 

 

Gör en god djur-gärning!

Vi är en ideell förening som behöver ekonomiska bidrag och gåvor för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete. Alla gåvor är därför välkomna. Besök gärna vår Facebook sida och kolla in vår webshop där allt vi säljer oavkortat går till att hjälpa djur i Norra Värmland.

Facebooksidan hittar du här!

 

 

Medlemsmöte 2018!

Den 28 oktober kl. 16.00 kommer vi att ha medlemsmöte på Sundsbergs Gård i Sunne. Även icke medlemmar är självklart välkomna. Mer information hittar ni på vår Facebook-sida.  

 

 

Sidan uppdaterades 18-10-07