JOURHEM

Vill du bli jourhem?

Vår verksamhet är beroende av våra jourhem.

Som jourhem kan Du hjälpa oss att hjälpa djur genom att öppna dörrarna till Ditt hem. Du tar då hand om djuret, som om den vore din egen, tills vi finner den ett permanent hem.

 

Under djurets tid i jourhemmet står vi för kostnader såsom veterinärvård och mediciner. Kostnader för mat, leksaker (sand och låda för katter) står jourhemmet för.

 

För att passa som jourhem bör Du ha tillräckligt med utrymme för djuret. Tidigare erfarenhet av djuret är bra, men inget krav. Du kan ha egna djur i hemmet men det är då nödvändigt att Du kan hålla ditt eget djur åtskild från det nya djuret under den första tiden, då det nya djuret kan bära på sjukdomar som kan överföras till ditt djur. Ditt eget djur bör vara vaccinerad.

 

ADOPTERA

Sunne Djurskydd är en liten förening men med stort hjärta och mycket vilja MEN vi i styrelsen klarar inte själva av att ta hand om alla djur som kommer in, vi behöver jourhem och folk som vill adoptera. Vi får ständigt in massor av djur, och då främst katter. Andra djur förekommer också så klart. Vi behöver ständigt allmänhetens hjälp för att kunna hjälpa djuren.
Vill du adoptera ett djur så skriv vad du är på jakt efter (tex äldre hankatt, Unghund som kräver hårt arbete, En snäll schäfertik, eller vad det kan vara) så kontaktar vi dig när något passande dyker upp.

Tänk på att du Självklart får hälsa på djuret innan du bestämmer dig för adoption!

Adoptionsavgiften för en vuxen katt är för närvarande 950:-, en yngre katt 500kr och priset på hundarna kan variera lite.

 

Klicka här för Pris & Villkor

Är du intresserad av att bli jourhem åt en hemlös katt?

Ibland kanske det inte riktigt blir som man har tänkt sig när man väljer att bli jourhem åt en katt.

Läs mer här

 

Som jourhem tar du hand om katten som om den vore din egen.

Läs om vad ditt ansvar som jourhem innebär